Shululu.

Idag är det onsdag, vilket betyder att jag är ledig från skolan. Nu när jag tänkte på skolan så kom jag även på att jag måste köpa ett matematikblock och fråga syrran om jag kan ta med hennes dator till skolan imorgon, då min matematikbok är en e-bok. Så jag tar det lugnt och samlar krafter inför mina två lektioner imorgon.

~ ♡

Jag har en rosa pläd, ett rosfritt måttset, rosa vispskålar, en rosa handduk och lite sådär. Har införskaffat billiga saker på senaste och det glädjer mig lite. Nu är det ett par personer som jag är skyldig pengar och jag vill bli av med det nu för att jag hatar att vara skyldig pengar, även om det inte är mycket pengar som det handlar om.
~ ♡

Nu är det lite tv-kväll innan det är dags att gå och lägga sig. Jag påbörjade skriva mitt inlägg imorse, men avslutar det nu innan läggdags. God natt för att jag har glömt vad jag skulle skriva, kekeke.
오빤 강남스타일!

Kommentarer

  1. Yaay skola! Weird med online mattebok!! Mwhaha INTE mig för du ska köpa väv till mig =D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns lite skumt faktiskt. Men det är billigare än en riktig matematikbok. Jag har inte ens behövt betala för e-boken :3 Hihih, ja.. det ska jag!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg