Tic tac, tic tac, tic tac

Nu tog mina tic tac, av smak apelsin, slut och jag fann mig tiden till min blogg. Det är ett under att jag hittade hit, men med hjälp av information som skickades runt i hjärnan lyckades jag. Tack för att min kropp fungerar.

De senaste dagarna har min kost bestått av toast till frukost och resten av dagen röda vindruvor. Till det har jag haft ETT STORT glas vatten med många isbitar i. Det har blivit varmt ute. Solen är framme vartenda dag, men vad är problemet med den starka vinden som nästan blåser bort en?

New Girl. Ett program jag ibland tittar på när jag vill känna överdrift i mitt liv och skratta hysteriskt och tröttsamt. "Sluta slänga era bilnycklar! Vi är i mitten av öken. Ingen kommer att hitta våra kroppar", sa Winston. Men när han yttrade sig, genom att gorma för full hals och får ett nervsammanbrott, såg man en stor väg i bakgrunden, som säkert inte var särskilt långt borta eftersom man kunde se skillnad på personbilar och lastbilar och som dessutom var väldigt trafikerad. Det fick mig att att börja fejkgråta tillsammans med Winston för skojs skull.

Vad har jag gjort idag? Jo, jag ska berätta en historia och en nyhet. En historia som inkluderar min katt. För det första är det grattis till min katt Sindy som fyller 7 år idag. För det andra ska jag prata om Mischa. Hennes päls har sett ganska underlig ut och jag kände att hon skulle få sig ett bad. Vi hade inte lika åsikter om det. Det slutade med att jag var våtare än vad Mischa var. Hon är riktigt kramgo när det är vatten inblandat!

Över till mina f.d. grannar. Ni kommer väl ihåg familjen i det vita huset? Karlens fina, starka gräsklippare har kommit fram för att ha en intim relation med gräset två gånger per vecka eller en gång per dag. Det är ju trots allt fint väder ute, så varför inte ha lite skönsång för omgivningen? Den gräsklipparen har ingått i ett slavkontrakt som varar i en livstid. - gräsklipparens livstid.

Röda kepsmannens röst passar inte alls ihop med hans kropp. Och när jag fick höra karlens röst fick jag ännu starkare hat mot hans röda keps, då den ABSOLUT INTE passar honom. Kepsen ser sliten och skitigt ut, dessutom är den ju röd. Får jag lov att ta en lövblåsare och blåsa bort den, sen välta ut lite tändvätska och råka tappa en tändsticka på den? Jag behöver inte tillåtelse av någon annan för jag ger mig själv den tillåtelsen jag behöver för att utföra mitt dåd mot den röda kepsen. Jag ska kalla det för "Operation Brännbart" - i kort O.B.

Nyheten i det vita huset är att kvinnan är gravid med sitt andra barn. Har jag berättat detta tidigare? Jag upptäckte det för kanske en månad sen och nu måste jag ju dela med mig av det. Jag vill så gärna sätta mig på en bänk mitt i gatan utanför deras hus och stirra ut dem. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag är deras personliga stalker!

~

Godnatt.

Kommentarer

  1. Yaaay, f.d grannar uppdatering :D . Jag har saknat att läsa om dom xD. Jag ger dig tillåtelse!!!

    Stort grattis till Sindy <3

    Hahahah Mischa <3

    Jag röstar starkt på att du sätter dig på en bänk och stirrar på dom. Jag kan passa på att ta en bänk och sätta mig och stirra på dig sammtidigt. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer att komma mer om mina f.d. grannar. Jag åker/går där förbi åtminstone en gång per dag! Stay tuned! :D Vi kan ha en stirrfest <3

      Kattkärlek! <3

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg