Hej, söndag :)

Jag kommer inte ens ihåg vad som har hänt på senaste och jag är tillräckligt trött för att inte komma ihåg mitt eget namn. Men jag ska berätta lite om min helg som har gått och vad som komma skall. Det som ska komma är morgondagen, vilket också är min första "skoldag", woho!
I fredags gjorde jag inte så mycket, tror jag. Jag såg nog drama om inget annat och var en sväng hos en granne längre ner på gatan och drack lite kvällskaffe. Igår hade vi sommarfest här där jag bor. Jag har varit med och planerat det också, då jag är en del av styrelsen (hyresgästföreningen) här på området. På sommarfesten bjöds det på god mat, fanns musik, lyckopåsar, kaffe, kakor, tipsrunda (jag jag hade skrivit både till barn och vuxna) och inte för att glömma nämna godisregnet(!). Godisregnet... hade jag vetat att det skulle vara så farligt, att JAG skulle vara så farlig, hade jag införskaffat en godisregnsförsäkring innan det påbörjades. Av alla i styrelsen blev jag en av dem som skulle kasta godis, om folket visste hur aggressivt mitt godisregn är hade alla backat undan. Jag kastade omkull läskburkar och x antal människor blev träffade i huvudet. Till och med en fick en bula i huvudet. Jag är en dålig människa som försöker skada andra xD
Igår hann jag spendera kring en timme hemma innan jag skulle iväg igen. Det blev snabbt ut med hundarna, sen en dusch för att känna sig fräsch igen. Kräftskiva stod på listan! Jag åt dock inte det som bjöds eftersom jag inte är vän med skaldjur. (Heller åt jag inte det som bjöds på sommarfesten. Där åt vi helstekt gris.) Currysoppa blev det för min del. Det var allmänt trevligt och sådär. Men till slut blev jag så trött att jag var tvungen till att avvika och bege mig till sängs. Så jag gick hem och la mig i sängen, mer än så minns jag inte.
~ =^ㅅ^=
Idag var jag iväg en sväng med Martin och upptäckte affärer som jag knappt visste fanns. Vi älskar skoaffärer! Jag hittade ett par Björn Borg skor som var fula att se blev snygga (1300kr var inte lika snyggt). Jag vill totalt ha! Fann även ett par blåa skor som fastnade i hjärnan. *dregla*
Vi käkade på Subway (tack, Martin!) och återfick energi. Det var så varmt ute idag att jag torkade ihop som ett 20 dagar gammalt lik. Skillnaden är att jag lever.
.
.
.
Var det något annat som hände idag? Jag har varit kattvakt, samt varit ute med hunden jag alltid går ut med, så jag blev aningen rikare. Fast pengarna kommer att gå åt till kattmat och lite annat som måste betalas.
Nu sitter jag här och gäspar. Dags att gå till bingen! Hoppas inlägget är roande att läsa. Det finns mycket mer att skriva och att visa. Det får dock vänta. Godnatt, världen.

Kommentarer

  1. Hahahaha jag dööör av skratt xD Låt mig gissa,du ville ha godiset själv och blev sur för att du inte fick det så du bestämde dig för att bitchslappa alla med det? XD
    EWW HELSTEKT GRIS!?
    Skaldjur<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var nog lite så inombords. Nu när jag håller mig borta från socker så fanns nog suget där lite förträngt och ville komma ut.

      I know, det är lite speciellt -___-;;

      Skaldjur in my ass!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg