Oh, update!

Hello.

Dumma mej har ej skrivit blogginlägg säg
sen ett tag tillbaka ej, har jag skrivit säg;
dumma mej.

~

Har fått lite klagomål på att jag inte har bloggat på ett tag. Och ärligt talat har jag inte haft tid, så pass upptagen har jag varit. Måste erkänna att jag har varit liiiite lat också. Oh, oh, oh. Där sa jag något.

~

Tidigare i veckan var jag med min syster på sjukhuset. Av någon anledning kunde vi inte sluta skratta under tiden vi spenderade där. Det var några timmar av våra liv som sprang iväg bara genom att sitta i ett väntrum. Under den tiden hände någonting riktigt roligt. Vi började prata om mat och att vi hade ätit på en nyöppnad restaurang kallad Pappi's. Men syrran blev arg för att hon inte var delaktig under den matstunden. När hon började gapa om Pappi's började jag gapa om kasslergratäng. Vi åt kasslergratäng för en vecka sedan och när det blir kasslergratäng över äter jag det till frukost dagen efter, men denna gången fick jag inte kasslergratäng. Så vi började att småtjafsa om detta i väntrummet (det var bara vi där då). Hon höjde rösten och sa: "Pappi's!!!!" och jag höjde rösten tillbaka och sa: "KASSLERGRATÄNG". Vi sa detta flera gånger om och la annat till också, när helt plöstligt.... LÄKAREN STOD BAKOM OSS och hade hört hela vår matdiskussion. Vi kunde inte sluta skratta efter det. Ett roligt ögonblick, javisst!

~

Igår var det fest hemma hos syrran. En fest jag hade kunnat slippa för att jag var SÅ trött. Det kändes lite segt eftersom alla på festen var trötta. Den började att komma igång efter ett tag, men allt jag kunde tänka på var min säng. Efter några timmar kom min mormor och en väninna till henne och mötte upp mig. De ville inte att jag skulle gå hem själv sent på natten, därav kom dem. Det var meningen att vi skulle gå hem, vilket vi gjorde... efter vi hade gått en runda :D

~

Idag har jag varit ute och vandrat omkring med min mormor. Jag köpte mig själv en väska och reserverade en skänk till min mor, vilket vi hämtade en timme senare därpå. Efteråt blev det hem till mormor för att fika. KAFFE~ :D Ett tag senare blev det storhandling på Maxi. Jag hittade några trevliga fynd för att jag har ett öga för billiga saker. Passar plånboken perfekt! När vi väl var hemma började vi att fixa till det lite och fyllde skänken med saker. YAY!

~

End of this inlägg.

Kommentarer

  1. Evil folk som klagar på när du inte skriver, fast det är kul när du skriver iofs. Ta det i din takt.

    OMG LAT!? GOOD FOR YOU <3

    LOVE YOU <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg