Helgeeen ^^

I fredags åkte jag norrut för att åka hem till Angelica. Jag har haft sån tur på senaste att jag har hunnit att träffa alla som jag har lovat att träffa, nästan... Jag har ett riktigt viktigt stopp kvar att göra. Och det är hemma hos Alex. Självklart håller vi på att smida ihop planer till det hela. För det är ett riktigt viktigt stopp. Jag känner mig lite skyldig när jag har lovat henne SÅ länge att åka till henne. Dags att bli av med de känslorna! :) Nåja, fortsättning... Jag åkte i fredags och det var meningen att jag endast skulle stanna över dagen, men det slutade med att jag sov över till i går. Dagarna bestod av målande, spelande, skrattande, matlagning, ätande, kramar och mys. Det var ett väldigt spontant och behövligt besök.

~Jag har smakat Ben & Jerry's "Oh My! Apple Pie!" för första gången. Det var det mest underligaste jag har smakat, men det var gott. Ben & Jerry's är gaaaalnaa.~

~

Imorgon ska jag upp tidigt för att ringa vårdcentralen och sedan dra iväg på ett möte 10:00. Därefter kanske jag ska iväg med mormor och handla. Men innan dess måste jag också ringa ett viktigt samtal. Det händer en hel del och jag ska försöka komma ihåg det. För jag måste ju också hinna läsa klart medicinboken som jag läser för tillfället, men det är inte många sidor kvar.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg