Nyhet!

Okej... Nu kommer nyheten ut. På onsdag, den 1 maj, flyttar och min mamma till en mindre lägenhet. Vi bor i en fyra och flyttar till en trea. Hon som bor i trean, tillsammans med sina barn, bytar vi lägenhet med. Det är inom området, så det är inga långa sträckor, men det tar ändå sin lilla tid. De senaste två veckorna har jag varit fullt upptagen med grejer. Jag har målat mitt -nya- rum, städat, packat, lämnat över lådor och slängt en hel del grejer på sysav som har stått och tagit plats i åtta år.
Bara idag gick jag upp 06:00 för att dra till katterna som jag passade för att ge dem mat, sedan hem och dra upp köksmattan för att kunna lägga golv tillsammans med min morbror. Dörrar har åkt av och på, spisen har flyttats på, det har sågats och hamrats lite överallt. Efter golvläggningen begav jag mig till nya lägenheten och hjälpte till och bygga staket med morfar och min systers pojkvän. Staket finns det egentligen redan, men det är inte tillräckligt högt för att skydda trädgården och vi vill inte riskera att det ska hoppa in någon hund till oss när vår är ute. Det blir fin fint :) Däremellan hjälpte jag iväg med lådor hit till vår lägenhet, så allting har gått i ett. När flytten är avklarad kommer jag har mer tid, förutom att jag ska jobba torsdag och fredag och inte kommer att ha något internet på några veckor framöver *skakar av tidig internetabstinens* Förhoppningsvis kommer mitt mobila till att fungera, dock inte mitt fasta internet.

Bloggandet blir därmed lite drabbat av allting. Jag vet inte vart jag lägger mina glasögon. Jag vet inte vart jag har min telefon (så om jag helt plötsligt inte svarar så har jag förvirrat bort den). En morgon var jag helt och hållet av med min telefon. Den gick inte att hitta förrän ett tag senare och då låg den på ett underligt ställe. Hjärnan går på speed x1000 y5ew och kroppen börjar att känna sig lite utnyttjad. Kroppen tycker inte om att 20+ blåmärken som den får bära. Detta kommer att bli bra :)

~

Alla får vårkänslor. Min fågel sitter och kvittrar för full hals nu när solen är framme och möjliga vänner är i krokarna. Inte bara är det min fågel som har fått vårkänslor utan även grannarna mitt emot. Hur kan jag veta att grannarna har fått vårkänslor? Jo, för att deras jävla gräsklippare kom fram idag. Grannen hade sin jävla röda tröja på sig, som ett tecken att han skulle klippa gräset. Kunde inte tröjan hamnat i gräsklipparen istället - det hade gjort min dag. Mitt liv kommer att vara tråkigt om jag inte får fortsätta att skriva skit om mina grannar i min blogg. Får ta med mig en bänk och sätta mig, med en varm kopp choklad, framför deras hus och stirra ut dem under min fritid. Perfekt plan.

~

En god natts sömn till alla när ni ska sova.
Sov gott.

Kommentarer

  1. NEEEEEJ INTE GRÄSKLIPPAREN!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur gick det med planen att kasta stenar på gräsmattan!?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg