As(s)härligt, säger jag bara!

Igår spenderade jag tid med min fina. Vi begav oss ut för att träna - springa. Det är så himla roligt att göra det tillsammans med någon. Jag har världens bästa Coach också(!). Jag känner mig så pepp med honom.

Detta var andra gången vi sprang. Första gången tog vi fem kilometer och då stannade jag tre gånger eller så under den lilla tiden. Igår satsade vi stort och sprang milen. Första gången jag stannade var när jag behövde kräka och då hade vi nog betat av sju-åtta kilometer av milen. Sen fortsatte vi hela vägen hem. Woho! Jag gjorde ett bra jobb. Stolt över mig själv. Därefter tog vi och stretchade och körde sax, sten, påse på vägen upp i trappen för att se vem som skulle bära upp vem för trapporna. Psst! Jag förlorade.

Till mat åt vi broccoligratäng med kassler. Åh, så gott det var. Vi var riktigt duktiga med maten, eller mest han, men jag skar perfekta kasslerbitar. Så det så! Vi åt nästan tills vi storknade och avslutade med melon och vindruvor till det senaste avsnittet av TWD. Jag är nöjd. Han är nöjd. Vi är nöjda.

~ ♡

Imorse begav jag mig vidare för att träffa bästa Minda. Har inte träffat den piraten på ett tag nu. Bjöd henne på en födelsedagsfika, chillade, shoppade och bara pratade bort några timmars tid. Jag är nöjd. Hon är nöjd. Vi är nöjda.

~ ♡

Kram på er!

Kommentarer

Populära inlägg